OM 

DeeJay Buffoon er en DJ med en imponerende musikkarriere bag sig. Han begyndte allerede i ungdomskolen at spille til ungdomsfester i slutningen af 80'erne, og hans passion og talent for musik blev hurtigt anerkendt.


I en alder af blot 18 år fik DeeJay Buffoon sit store gennembrud i det Odenseanske natteliv, da han blev ansat som DJ på Nightclub ConCorde. Nightclub ConCorde var en velkendt natklub i Odense, og DeeJay Buffoon spillede her i flere år, hvor han opbyggede sin erfaring og musikalske repertoire.


Efter sin succes på Nightclub ConCorde fortsatte DeeJay Buffoon sin karriere på Diskoteque Eagles Corner, der lå i Arkaden i Odense. Her demonstrerede han igen sit talent og evner som DJ og leverede musikunderholdning til gæsterne på diskothequet.


Efter at have afsluttet sin karriere inden for nattelivet besluttede DeeJay Buffoon at starte sit eget mobildiskotek i 2010. Han har sidenhen spillet til mange fester rundt omkring på Fyn og har etableret sig som en professionel og erfaren mobildiskotek-DJ.


Siden 2020, i forbindelse med corona nedlukningen, har DeeJay Buffoon spillet musik online på spilleplatformen Twitch.tv, hvor han i dag har mere end 4.000 følgere. Det er aldrig kedeligt at være til fest hos Buffoon i Corneren, når han sammen med AlleDeBedste på Twitch starter komfuret op til fest.

På Twitch spiller Buffoon alt det gode musik vi kender fra 80'ere og 90'erne, blandet med nyt musik alt sammen leveret med lækre musikvideoer og en masse sjov og ballade i chatten, som indimellem godt kan blive lidt lummer. Det er gratis at oprette en profil, se og høre musikken på Twitch.

At spille live til private fester og online på Twitch er to meget forskellige stilarter, idet DeeJay Buffoon på Twitch samtaler med sine følgere i chatten, til privat fester bruger han aldrig mikrofonen med mindre du ønsker det, men musikken er selvfølgelig den samme. BOOK DEEJAY BUFFOON HER